Termeni si conditii

Condiții generale pentru utilizarea site-ului

Site-ul www.comunalunca.ro este proprietatea Primăriei Comunei Lunca, având sediul în județul Mureș , localitatea Lunca, Str. Principală, nr 228

Conținutul acestui site, ce cuprinde text, fotografii, baze de date, logo, servicii, reclame sau orice alt fel de informații, au fost realizate cu scopul de a informa toți vizitatorii și în vederea prestării serviciilor publice de interes local. Prin „vizitator” se înțelege orice persoană fizică sau juridică ce are acces liber la acest site.

Accesarea acestui site de către dvs este condiționată de citirea, înțelegerea și respectarea acestor Termeni și condiții prezentați în continuare. Parcurgerea și utilizarea site-ului  www.comunalunca.ro reprezintă acceptul dvs implicit asupra Condițiilor generale prezente, precum și respectarea legilor aplicabile.

Primăria Comunei Lunca își rezervă dreptul de a aduce modificări, de a corecta, de a adăuga sau retrage informații din conținutul site-ului fără o notificare în prealabil. De asemenea, poate restricționa accesul la anumite părți ale site-ului sau accesul anumitor IP-uri fără notificări sau răspundere.

Drepturi de autor

Primăria Comunei Lunca oferă utilizatorului acces limitat pe site-ul www.comunalunca.ro și nu îi atribuie acestuia dreptul de a copia, descărca, reproduce parțial sau integral site-ul, de a aduce modificări asupra acestuia sau de a vinde/revinde în scopuri comerciale date și informații de pe acest site.

Servicii și informații

Pe acest site sunt prezentate servicii și informații publice, Proiecte și strategii, Hotărâri ale consiliului local, Dispoziții, Decizii, Declarații, precum și alte publicații.  Oferim acces vizitatorilor la secțiunea de contact pentru orice informație referitoare la programul de funcționare, program de audiențe și date de contact.

 

Limitarea responsabilității

Prin acceptarea utilizării acestui site, declarați în mod expres că sunteți de acord cu următoarele:

  • Utilizați acest site pe propria răspundere și în niciun caz, Primăria Comunei Lunca, angajații săi sau afiliații săi, nu vor putea fi făcuți responsabili pentru daune directe sau indirecte, accidentale, pagube pentru pierderea de profit, prejudiciu financiar, rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor de pe acest site, declarații sau acțiuni ale terților asupra serviciilor site-ului, orice altă problemă legată de serviciile site-ului.
  • Este necesar să vă asigurați că legea țării de unde se stabilește conectarea vă permite să accesați acest site întrucât accesul la serviciile prezentate poate face obiectul unor restricții.
  • Primăria Comunei Lunca nu oferă nicio garanție că informațiile îndeplinesc toate cerințele dumneavoastră, că serviciile vor fi neîntrerupte sau fără erori, calitatea serviciilor sau informațiilor obținute de către dumneavoastră prin intermediul site-ului vă vor satisface toate cerințele.

În cazul în care considerați că orice material pus la dispoziție pe acest site, încalcă drepturile de copyright sau orice alte drepturi, vă rugăm să semnalați acest aspect în secțiunea de contact prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email lunca@cjmures.ro

Drept aplicabil

Prezenții Termeni și condiții, precum și orice litigiu în legătură  cu sau decurgând din clauzele acestor Termeni și condiții sau din accesarea, funcționarea, disfuncționalitatea site-ului se suspun dreptului intern român. În caz de litigiu, numai instanțele românești vor fi considerate competente.